Jeukende huid

Een jeukende huid komt vaak voor bij een droge huid. Wanneer u gaat krabben kan dit leiden tot lelijke plekken en soms zelfs wonden. Heeft u alles geprobeerd, maar helpt niks? Probeer dan Purabel.

Last van een jeukende huid?

We hebben er allemaal wel eens last van: een jeukende huid. De één heeft hier meer last van dan de ander. Sommige mensen zeggen zelfs dat jeuk erger is dan pijn. Een jeukende huid kan zelfs zo erg zijn dat mensen zich tot bloedens toe open krabben.

Waar komt een jeukende huid vandaan?

Een jeukende huid kan vele oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan allergieën, contact met bepaalde stoffen of planten, de steek van een mug, netelroos, een droge huid of huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis. Huidirritaties zoals een droge huid kunnen ook ontstaan door te lang douchen of baden in warm water.

Wat kan ik er tegen doen?

Ten eerste moet u proberen niet te wrijven of krabben, al is dit makkelijker gezegd dan gedaan. U moet u zich proberen te focussen op iets anders, zodat u niet teveel aan de jeuk denkt. Zorg er in ieder geval voor dat uw nagels kort geknipt zijn en schoon. Wanneer u dan toch krabt, krabt u de huid tenminste niet gelijk kapot en komt er geen vuil in een potentiële wond.

Een droge huid verergert de jeuk. Probeer uw huid daarom vet te houden. Dit kunt u doen door een tijd geen of weinig zeep te gebruiken en niet te lang en te warm te douchen of te baden. Zorg ook dat u voldoende drinkt.

Heeft u alles al geprobeerd, maar werkt niets? Probeer dan Purabel.

Purabel bad is een badproduct, maar in tegenstelling to veel andere producten droogt het de huid juist niet uit, maar maakt het deze zachter en gaat het de strijd aan tegen huidproblemen als droogheid, schilfers en een rode, geïrriteerde huid. De verpakking bevat zeven kant en klare zakjes van 250 ml. Een zakje voor elke dag van de week.Gebruik het product een week lang iedere dag en pas vervolgens het gebruik aan naar uw behoefte. Na enkele dagen zult u al verschil merken.

In combinatie met Purabel bad raden we onze Purabel crème aan voor het beste resultaat. Een tube bevat 200ml crème en is te gebruiken zo vaak u maar wilt. De crème kent inmiddels al vele enthousiaste gebruikers en wordt zelfs gebruikt door mensen die kampen met ernstige huisproblemen zoals Psoriasis en doorligplekken. Met verbluffende resultaten!

Meer lezen over de werking van Purabel? Lees het hier. Het product bestellen? Klik dan hier.