Kloven

Kloven zijn kleine barsten in uw huid, die ontstaan wanneer uw huid heel erg droog is. Het is daarom van belang om uw huid goed vet te houden. Heeft u alles al geprobeerd maar helpt niets? Probeer dan Purabel.

Last van kloven?

Normaal gesproken beschermt uw huid zichzelf door een laag die vooral bestaat uit vetten. Er zijn verschillende oorzaken waarom uw huid niet in staat is om zichzelf te beschermen.

Dat de huid niet in staat is om zichzelf te beschermen, kan komen door de weersomstandigheden. In de winter komt er constant koude en droge lucht uw huis binnen, waardoor uw huid veel sneller uitdroogt. Dit kan ook gebeuren wanneer u uw airconditioning te hoog aan heeft staan.

Ook is het sterk aan te raden om zo min mogelijk gebruik te maken van zeep en andere reinigingsmiddelen, anders blijft u de huidvetten wegspoelen. De huid wordt hierdoor niet alleen schoner maar ook droger. Kloven kunnen ook veroorzaakt worden door huidaandoeningen, denk aan eczeem en psoriasis.

Symptomen van kloven

U kunt last krijgen van een schilferende huid maar ook van jeuk, een droge huid, een rode huid en van barsten in de huid. In deze barsten kunnen dan kloven ontstaan. Soms kan dit zelfs gaan bloeden. Wanneer u kloven heeft aan bijvoorbeeld de vingertoppen, is dit natuurlijk erg vervelend en kan het u belemmeren in dagelijkse bezigheden.

Vermindering van klachten

Wellicht is Purabel ook een oplossing voor u. Ons revolutionaire, nieuwe product reinigt uw huid, maar anders dan gewone zeep. Het breekt het laagje bio filtratie af waarin bacteriën die kloven veroorzaken gewoonlijk nestelen.

Heeft u alles al geprobeerd, maar werkt niets? Probeer dan Purabel.

Purabel bad is een badproduct, maar in tegenstelling to veel andere producten droogt het de huid juist niet uit, maar maakt het deze zachter en gaat het de strijd aan tegen huidproblemen als droogheid, schilfers en een rode, geïrriteerde huid. De verpakking bevat zeven kant en klare zakjes van 250 ml. Een zakje voor elke dag van de week.Gebruik het product een week lang iedere dag en pas vervolgens het gebruik aan naar uw behoefte. Na enkele dagen zult u al verschil merken.

In combinatie met Purabel bad raden we onze Purabel crème aan voor het beste resultaat. Een tube bevat 200ml crème en is te gebruiken zo vaak u maar wilt. De crème kent inmiddels al vele enthousiaste gebruikers en wordt zelfs gebruikt door mensen die kampen met ernstige huisproblemen zoals Psoriasis en doorligplekken. Met verbluffende resultaten!

Meer lezen over de werking van Purabel? Lees het hier. Het product bestellen? Klik dan hier.