Schilferige huid

Heeft u een schilferige huid? Dan wilt u hier natuurlijk graag vanaf.  Maar hebben de middelen die u tot nu toe heeft geprobeerd niet of nauwelijks geholpen? Dan is er nu Purabel, wellicht de oplossing waar u al die tijd naar op zoek was.

Een heleboel mensen hebben last van een geïrriteerde en schilferige huid. Het kan u belemmeren in het dagelijks leven en u onzeker maken. Hoewel een schilferige huid een tijdelijk probleem is, kan het wel een levenslange zorg zijn wanneer het regelmatig terugkeert.

Wanneer u een schilferige huid heeft, komt dit vaak omdat u een droge huid heeft. Dit kan komen door de weersomstandigheden. In de winter zijn veel huidaandoeningen erger dan in andere periodes.

Vaak zijn met name de onderbenen en armen probleemgebieden, al komen droge plekken en schilfers ook op andere plekken voor. Dit hangt af van meerdere factoren, denk hierbij bijvoorbeeld aan leeftijd, gezondheidstoestand en voedingspatroon.

Wat kunt u er tegen doen?

Wanneer u last heeft van dergelijke klachten wilt u hier natuurlijk iets aan doen. Vaak maakt het lichaam zelf extra huidvetten aan wanneer u een droge huid heeft. Dit kan echter onvoldoende zijn. Er zijn een aantal dingen waar u op kunt letten in het dagelijks leven om de klachten te verminderen of te voorkomen. U zou minder lang kunnen douchen wanneer u dit erg lang en vaak doet. Vermijd contact met irriterende stoffen. Stook het huis niet te warm. U voorkomt hiermee dat de lucht erg droog wordt.

Heeft u alles al geprobeerd, maar werkt niets? Probeer dan Purabel.

Purabel bad is een badproduct, maar in tegenstelling to veel andere producten droogt het de huid juist niet uit, maar maakt het deze zachter en gaat het de strijd aan tegen huidproblemen als droogheid, schilfers en een rode, geïrriteerde huid. De verpakking bevat zeven kant en klare zakjes van 250 ml. Een zakje voor elke dag van de week. Gebruik het product elke dag gedurende een week en pas vervolgens het gebruik aan naar uw behoefte. Na enkele dagen zult u al verschil merken.

In combinatie met Purabel bad raden we onze Purabel crème aan voor het beste resultaat. Een tube bevat 200ml crème en is te gebruiken zo vaak u maar wilt. De crème kent inmiddels al vele enthousiaste gebruikers en wordt zelfs gebruikt door mensen die kampen met ernstige huisproblemen zoals Psoriasis en doorligplekken. Met verbluffende resultaten!

Meer lezen over de werking van Purabel? Lees het hier. Of bestel Purabel hier.