Rode huid

Een rode huid is erg vervelend. Vooral als het zich op plekken manifesteert die goed zichtbaar zijn, kan dit u erg onzeker maken. Heeft u alles al geprobeerd maar helpt niets? Probeer dan Purabel om de rode plekken te verminderen.

Waarom heb ik dit?

Rode wangen worden vaak geassocieerd met een gezonde kleur, maar wanneer u altijd een rode huid heeft, bent u hier waarschijnlijk helemaal niet blij mee. Deze rode huid kan verschillende oorzaken hebben.

De eerste oorzaak, die vaak genoemd wordt, is het weer. De weersomstandigheden kunnen grote invloed hebben op huidaandoeningen. Veel huidaandoeningen verergeren bijvoorbeeld in de winterperiode. Ook kan een te lange blootstelling aan warm water irritaties verergeren, denk hierbij aan te lange douches of baden.

Wat kan ik er tegen doen?

Wanneer u last heeft van een droge, gevoelige en rode huid is het erg belangrijk om voorzichtig om te gaan met uw huid. Uw huid zal vanzelf extra huidvetten aanmaken wanneer er sprake is van een droge of rode huid, maar dit is vaak niet voldoende.

Zorg er voor dat u niet te lang doucht of in bad zit. Het warme water kan de rode huid verergeren. Ook kunt u beter niet gaan zwemmen in een zwembad dat veel chloor bevat. Zorg er ook voor dat u uw huis niet te warm stookt of de airco te hard aan heeft: dit kan een droge lucht veroorzaken. Dit heeft direct effect op uw huid.

Heeft u alles al geprobeerd, maar werkt niets? Probeer dan Purabel.

Purabel bad is een badproduct, maar in tegenstelling to veel andere producten droogt het de huid juist niet uit, maar maakt het deze zachter en gaat het de strijd aan tegen huidproblemen als droogheid, schilfers en een rode, geïrriteerde huid. De verpakking bevat zeven kant en klare zakjes van 250 ml. Een zakje voor elke dag van de week.Gebruik het product een week lang iedere dag en pas vervolgens het gebruik aan naar uw behoefte. Na enkele dagen zult u al verschil merken.

In combinatie met Purabel bad raden we onze Purabel crème aan voor het beste resultaat. Een tube bevat 200ml crème en is te gebruiken zo vaak u maar wilt. De crème kent inmiddels al vele enthousiaste gebruikers en wordt zelfs gebruikt door mensen die kampen met ernstige huisproblemen zoals Psoriasis en doorligplekken. Met verbluffende resultaten!

Meer lezen over de werking van Purabel? Lees het hier. Het product bestellen? Klik dan hier.