Mevr. de G. (82) had haar leven lang last van psoriasis

Een paar dagen geleden kregen we een mooie brief van een mevrouw van 82, die haar hele leven al strijdt tegen psoriasis. Voor haar is Purabel een geschenk uit de hemel en voor ons is het ook bijzonder om te horen dat Purabel ook zulke goede resultaten geeft bij psoriasis.

De brief van mevrouw de G. (82 jaar) willen we graag met u delen. Vanwege privacyredenen wil mevrouw graag anoniem blijven, maar als u wilt reageren, sturen we uw reactie door naar haar.

“Al mijn hele leven lang heb ik last van psoriasis, echt een verschrikkelijke huidaandoening.  Alleen tijdens de zwangerschap is het even weggeweest. Ongeveer rond mijn veertigste jaar is het weer teruggekomen en sindsdien zit ik van mijn kruin tot aan mijn voeten vol met psoriasis. Mijn hele leven ben ik al op zoek naar een middel dat werkzaam is bij psoriasis patiënten. Verschillende artsen uit binnen en -buitenland, dermatologen en homeopaten hebben een poging gedaan om mij te helpen. Geen van hen was in staat om echt te helpen. Ik zeg altijd tegen mijn man: “Van alle kosten die we hebben (artsen, homeopaten en alle middeltjes die we gekocht hebben voor psoriasis), hadden we allang een tweede huis kunnen kopen.

Huisarts
Ik hoorde over Purabel via de huisarts en besloot ook dit nieuwe middel te proberen. Sinds ik het gebruik, heb ik veel minder last van schilfering, De grote, rode plekken op mijn benen zijn nog steeds aanwezig maar worden een stuk kleiner en een stuk rustiger. Zo’n resultaat had ik niet eerder gehad met andere middelen. Ik had vooral op mijn benen grote rode plekken, maar ze verkleinen en het wordt allemaal veel rustiger. Ik ben erg blij met Purabel crème en blijf het zeker gebruiken. Mijn jongste zoon heeft in het gezicht en bij de haargrens ook psoriasis en smeert nu ook de crème.

In eerste instantie gebruikte ik alleen de crème, maar nu ook het badproduct. Ik heb geen bad, dus ik doe het met een washandje op mijn huid. Intrekken, afspoelen, laten drogen en daarna insmeren met de crème, die heerlijk uitsmeert! Ik ben er zo blij mee. Mijn schoondochter heeft erg veel last van eczeem en ook zij heeft nu veel baat bij Purabel. Haar eczeem is een stuk minder geworden sinds ze de producten van Purabel gebruikt. Ze was laatst een stukje gaan varen en was vergeten Purabel mee te nemen, direct kreeg ze die dag last van eczeem. Toen ze thuis was, heeft ze meteen weer opgesmeerd en haar eczeem werd toen snel een stuk rustiger. 

Dankbaar
De reden dat ik u een brief stuur is dat ik graag wil zeggen dat ik erg blij en dankbaar ben dat er eindelijk een product is, dat echt effect heeft bij psoriasis. Het heeft deze ziekte voor mij een stuk draaglijker gemaakt!”