Noah had een rode en schrale huid

Noah’s huidje was erg rood en schraal en het zat geconcentreerd op zijn buikje toen ik begon met Purabel in bad. Ik gebruikte elke keer een half zakje Purabel in een badje en smeerde twee keer per dag de crème (ochtend en avond).

De eerste dagen waren al subtiele verschillen te zien, het werd wat minder vurig rood. Na 1 week was er al duidelijker verschil te zien dat de huid echt rustiger werd. Toen kwamen even wat extreem warme dagen waardoor zijn huid door het zweten toch weer wat meer last kreeg maar zodra het weer wat normaler werd ging het weer snel in de positieve richting.

Een voordeel van de Purabel is dat het erg makkelijk in gebruik is, gewoon toevoegen aan het badwater en de crème heeft een heel aangename geur. Ook is het een fijn idee dat het niet schadelijk is als de baby een beetje badwater in de mond krijgt. Eén klein nadeel is dat het een soort laagje in het bad achterlaat waardoor je zeker niet mag vergeten het bad goed uit te spoelen, maar daar is makkelijk rekening mee te houden.

Noah’s eczeem is nu onder controle en wanneer ik merk dat het weer wat gaat opspelen geven we hem weer een Purabel badje. Ik zou Purabel zeker aan iedereen aanraden die met eczeem kampt, het heeft bij ons mooie resultaten gegeven!